Zo denken onze raadsfracties over de Voorjaarsnota 2022

Gepubliceerd op: 29 juni 2021 15:20

Het bespreken en vaststellen van de Voorjaarsnota is één van de belangrijkste politieke momenten in de agenda van de gemeenteraad. In de Voorjaarsnota staat hoe de gemeente de politieke wensen, ambities en ontwikkelingen kan realiseren binnen de daarvoor beschikbare financiële middelen. Donderdagavond 1 juli vindt hierover het debat en de besluitvorming plaatst.

Op de themapagina van de gemeenteraad (Graadmeter) geven onze 7 raadsfracties alvast een eerste reactie op de Voorjaarsnota. De themapagina wordt 30 juni gepubliceerd in de Oude IJsselstreek Vizier, maar is ook hier digitaal te lezen (zie document rechts)

Volg debat live op donderdagavond 1 juli vanaf 18.00 uur

Benieuwd naar er debat tussen de fracties? Volg dan donderdagavond  1 juli  vanaf 18.00 uur live de vergadering. Hoewel de gemeenteraad in principe nog digitaal vergadert is voor deze belangrijke vergadering een uitzondering gemaakt en vergadert de raad in de Conferentiezaal in de DRU. Helaas is er i.v.m. de coronamaatregelen geen publieke tribune. U kunt de vergadering natuurlijk wel online volgen via https://raad.oude-ijsselstreek.nl/