Jaap Veldhorst

Jaap Veldhorst

Foto van Jaap Veldhorst

Contact informatie

Logo van Lokaal Belang
Fractie: Lokaal Belang Periode: van: 29 maart 2018 tot: Website: www.lokaalbelang.info/ Functie: Raadslid
Logo van Achterhoek Raad
Fractie: Achterhoek Raad Periode: van: 1 januari 2019 tot: Website: achterhoek2030.nl/smart-governance/achterhoek-raad/ Functie: Reserve lid Achterhoek Raad
Logo van Commissie Algemene zaken Financiën en Economie (AFE)
Commissie: Commissie Algemene zaken Financiën en Economie (AFE) Periode: van: 17 mei 2018 tot: Functie: Commissielid
Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: 29 maart 2018 tot: Functie: Gemeenteraadslid

Spoorstraat 14c

7051 CJ  Varsseveld

 

 

Over mijzelf

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 werd ik gevraagd voor het bestuur van Lokaal Belang en sindsdien ben ik betrokken bij het reilen en zeilen binnen deze partij. De dinsdagavonden zijn sinds die tijd gereserveerd voor de fractievergaderingen. Daar is ook de ambitie gegroeid om vanuit mijn lokale betrokkenheid me in 2018 verkiesbaar te stellen als raadslid.

In 1966 ben ik geboren aan de Zelhemseweg in Varsseveld en afgezien van vier jaar studie heb ik altijd in de gemeente Oude IJsselstreek (en daarvoor Wisch) gewoond. Het is echt mijn thuis en daarom wil ik graag meedenken en meebeslissen over wat er in mijn directe omgeving en de gemeente gebeurt. Sinds 2002 ben ik zelfstandig webdesigner. Omdat het gros van mijn opdrachtgevers zich in onze gemeente bevindt blijf ik goed op de hoogte wat er speelt.

In mijn schaarse vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn vriendin, rij ik graag motor, rommel ik een beetje aan mijn oude Volvo, speel ik graag mee in pubquizzen, ben ik boardmember van Varsseveld Offline en redacteur van Het Dienblad. Daarnaast ben ik lid van de Varsseveldse Ondernemers Vereniging en Varssevelds Belang. Voor beide organisaties hou ik de website actueel.

 

Laatste tweets

 • Jaap Veldhorst tweet:

  @zazoo237 Waarom?

  12-05-2020

 • Jaap Veldhorst tweet:

  @EssenHarm @FrankAaldering Wat is er mis met een Brabander die zich zorgen maakt over de ingeslagen weg in zijn pro… twitter.com/i/web/status/1…

  12-05-2020

 • Jaap Veldhorst tweet:

  @GronsilVan @HengeveldHenk Wat is er mis met de A18? Of bedoel je de N18?

  10-05-2020

 • Jaap Veldhorst tweet:

  @PvdA_OudeIJssel @Gem_OIJ Eens

  24-04-2020

 • Jaap Veldhorst tweet:

  @zaagvis En dan een mondstuk maken door een uiteinde te verwarmen met een aansteker en een schroevendraaier erin rond re draaien.

  22-04-2020

Meer tweets van Jaap Veldhorst